Проекти

В нашите проекти ние влагаме своя опит, познания и стремеж към качествена работа.

Строителни проекти

За повече от  15 години дейност сме работили върху стотици проекти от местно, регионално и републиканско значение. В нашето разнообразно портфолио от завършени и настоящи проекти могат да се намерят както частни жилищни и търговски обекти, така и държавни и корпоративни проекти от сферите на инфраструктурата, туризма, селското стопанство и леката промишленост. С увереността на дългогодишния си опит нашето дружество се гордее с качеството на своите услуги и лоялността на своите клиенти.

Вижте нашето портфолио.

Разгледайте нашата галерия.

Политика по качеството

Предлагането на качествени услуги на нашите клиенти е основен принцип в нашата работа. Ние вярваме в изключителната важност на предоставянето на качествени услуги и основаваме нашата фирмена политика на вниманието към клиента и посрещането на всички негови бизнес нужди.

Система за управление на качеството ISO 9001:2008

ISO 9001:2008

Системата за управление на качеството на Евростандарт ЕООД е сертифицирана по международния стандарт за качество ISO 9001:2008.

Управленския екип на дружеството, както и всеки един служител на Евростандарт ЕООД, работят усилено, за да доставят качествени консултантски услуги на нашите клиенти.